28minGym

FAQ

Hittar du inte svaret på din fråga vill vi att du mailar oss direkt.
Klicka på "Kontakt" längst ner på sidan.

Epassi - problem att köpa kort!

Logga in på Epassi. Mest troligt har du fyllt i din värdekod i fliken  som står högst upp i bilden när du ska köpa ditt medlemskap: "Har du en kod?" Klicka INTE i här, eller fyll i din kod! Din värdekod fyller du i senare när du ska betala. Dvs fyll först i alla dina uppgifter, klicka sedan "Skaffa ett medlemskap". När du sedan ska betala finns där en flik för att fylla i den värdekod som du fått via mejl.

Jag kommer inte in i på gymmet / i lokalen!

Gå in på inställningar på din telefon och säkerställ att du tillåtit platstjänster för wondr. (plats/integritet och säkerhet, se att platstjänster är på) 

Fortsatt problem att komma in genom dörren? Ring 0417-78817 Svensk jourtjänst som släpper in dig efter kontroll av att du är medlem.


Hur köper jag kort genom epassi?

Så här köper du kort via Epassi Gå in på Epassi, sök upp 28mingym och köp ditt kort.

Invänta sedan din värdekod som VI skickar till dig via mail.

Gå därefter in på hemsidan och tryck på köp kort. När du kommer till BETALNING finns där ett fält för att trycka in koden istället för kortnummer. (Värdekoden skall INTE skrivas in någon annanstans) Klart!

Kan mina barn följa med och vänta på 28MinGym?

Tyvärr är det inte tillåtet att ha barn "väntandes"  gymmet. Det finns inte plats och skaderisk/klämrisk är stor. Enda undantaget är barn som vilar / sover i liggvagn. Det finns en "barnvagnsparkering" inne på gymmet, använd den.

Barn 12-17 får dock träna hos oss TILLSAMMANS med vårdnadshavare. De behöver ett eget träningskort där vårdnadshavaren står som betalare. Barn 12-17 får alltså INTE träna själva.

Kan jag träna längre än 3 minuter i en zon?

Tanken är att du ska förflytta dig efter 3 minuter så att nästa person kan börja sin träning. Skulle det vara så att ingen kommer bakom dig i föregående zon är det okej att fortsätta träna 3 minuter till, eller till dess att någon kommer från tidigare zon.

Får jag byta, hoppa över eller hoppa in i en valfri zon?

Om du haft en starttid och påbörjat din träning får du i mån av ledig plats byta zon. OBS bokad plats i ”vanliga flödet” har alltid företräde.

Får jag träna andra övningar än de som är månadens övningar?

Ja, du får träna annan övning med de redskap som finns. Men träna inuti zonen. Vill du använda ett annat redskap ska du lägga tillbaka redskapet efter dig.

Får jag träna två eller flera pass i rad?

Ja. Glöm inte att boka och checka in dig på en bana.

Har ni omklädningsrum med dusch?

Det finns två toaletter med dusch som är fria att använda. Tillgängligheten varierar beroende på beläggning och har du möjlighet att byta om / duscha hemma eller på jobb kan det vara en fördel för dig.

Behöver jag träningsskor / träningskläder?

Vi vill att du använder rena träningskläder och träningsskor för inomhusbruk när du tränar på 28minGym.

Måste jag ha bokat mig för att träna?

Ja, och du kan boka dig på plats, så kallat drop in.

Måste jag "checka in" / "bockas av" på passet när jag anländer till 28minGym?

Ja, men har du godkänt att vår applikation får använda din plats bokas du in/av automatiskt när du kliver in genom dörren på 28minGym. Om du inte godkänt plats måste du själv "bocka av" din starttid i appen.

Vad händer om jag kommer för sent till mitt pass?

Är det inom 5 min efter din ordinarie starttid och din plats ännu är ledig kan du hoppa in i Zon 1 eller 2 beroende på hur sen du är. Är du mer än 5 min försenad är din plats förlorad och du måste boka in dig på ett nytt pass för att träna.

Vad händer om jag ej tränar eller avbokar ett bokat pass?

Du får en notering att du missat att avboka ett pass. Har du flera missade pass kan ditt kort beläggas med en spärr som du sedan måste lösa mot en avgift.

När måste jag senast avboka ett pass?

60 minuter innan måste du ha avbokat din tid.

Kan jag ta med en kompis?

Du får gärna ta med en vän, men din vän måste vara medlem på 28minGym. Visste du? Att om du värvat en medlem och meddelar oss via mejl, så får du en bonuscheck på 150kr att använda för köp av träningskläder på ICIW.

Vad händer om jag eller någon annan skadar sig?

Vid behov, be /ropa på hjälp. Vid livshotande skada eller nödsituation ring 112. Första förband finns vid toaletterna.

Finns det WIFI?

Ja, lösenordet har du fått i ditt välkomstmail.